DOBRODOŠLI U APARTMANE PRAG

O NAMA

Posjetite i istražite predivnu Banja Luku dok uživate u eleganciji i jedistvenom enterijeru i eksterijeru naših apartmana. Apartmani Prag se nalaze na samom pragu grada. Moderno koncipirani, luksuzni apartmani, odlično povezani sa svim dijelovima Banja Luke. Idealni za poslovni put ili porodični odmor.

Posjedujemo kapacitet od 10 luksuzno opremljenih apartmana i ljubazno osoblje. Trudili smo se da zadovoljimo sve potrebe naših gostiju. Posedujemo 24 h recepciju, opuštajuću atmosferu, perfektnu lokaciju. Apartmani Prag poseduju sopstveni parking u dvorištu koji je besplatan za goste. Imamo odličnu lokaciju, brz pristup centru grada i drugim dijelovima Banja Luke. Svi naši apartmani su opremljeni u skladu sa savremenim svjetskim standardima. Te posedujemo wireless internet konekciju, LCD TV, klima uređaj sa individualnim podešavanjima, mini kuhinju i mini bar, uključujući i dodatne sadržaje na zahtjev gosta.

Deluxe Apartmani Prag

Najbolji nacin da se odmorite nakon cjelodnevnog uzivanja u nasem gradu, jeste komfor,udobost i miran san u nasim aparmanima.

Deluxe sobe sa king size bračnim krevetima.
Free WiFi, LCD TV, klima uređaj, mini kuhinja u svakom od apartmana i pripadajućim mini barom.

Naša ponuda

Naše goste čeka mediteranski doručak u restoranu Zdravo Lav.
Za sve naše goste u cafe baru i deluxe sobama piće je gratis.

  • Mediteranski doručak
  • Free caffe bar
  • Free Parking