Apartmani Prag Banja Luka

Rock opera live u Banja Luci

Rock opera live u Banja Luci

Jeste li spremni za neviđeni spektakl koji vam pripremaju muzičari Opere Srpskog Narodnog pozorišta i Novosadskog Big Benda ujedinjenih pod imenom Pop’S Orchestra?

Muzički spektakl “ROK OPERA “ organizovan je u zajedničkoj saradnji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada. Na programu koncerta zastupljeno je 20 antologijskih muzičkih hitova rok grupa čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzičke scene 20. veka. Koncertom se odražava duh autora i jedne slavne epohe rok muzike , u kojoj su poznata imena ušla u rokenrol kuću slavnih, i vremena kada su nastali neprevaziđeni hitovi i himnični refreni koji su se prenosili od 70-ih godina na ovamo. Sama pomisao da 80 izvođača izvodi muziku Led Cepelina, Dip Parpla, Kvina,Bitlsa, Pink Flojda,Van Halena, Dorsa, Europe,Tine Tarner i drugih svetskih grupa ostavlja utisak da se radi o još neviđenom muzičkom spektaklu na našim prostorima.
U spoju muzičkih žanrova roka, džeza i opere, a u interpretaciji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere SNP-a, široj publici se predstavlja još jedan ekskluzivni koncertni program. Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac Novosadskog Big Benda, a kao vokalni solisti nastupaju Danka Adamov, Dragana Keler, Zoran Šandorov, Mattia Zanatta, Nikola Mijić i članovi Hora Opere SNP-a..

Bez obzira na to da li ste muziku Led Cepelina, Dip Parpla, Kvina, Bitlsa, Pink Flojda, Van Halena, Dorsa, Europe, Tine Tarner i drugih svetskih grupa slušali na pločama ili pripadate mlađoj generaciji koja je ove hitove upoznala na internetu, ovo će biti idealna prilika da ih čujete uživo i doživite na potpuno drugačiji način.

Čekamo vas u DVORANI BORIK, 15. novembra, sa početkom u 20:00 časova kada počinje jedinstvena ROCK OPERA!